Elektroninė parduotuvė

Viso prekių krepšelyje: 0 Pristatymo išlaidos: 0 € Bendra prekių suma: 0 € Patvirtinti užsakymą / Atšaukti


- Akcijos (7)
- Komplektai
- Naujos prekės
 
- Apsauginė signalizacija
- Priešgaisrinės sistemos
- Vaizdo stebėjimo sistemos
- Telefonspynės
- Įeigos kontrolės sistemos
- Kompiuteriniai tinklai


Esim 364, GSM centralė
Kaina:  157 €
Prekė įdėta:  2014.09.16
Gamintojas:  (eldes)
Peržiūrėta:  1964 kartus (-ų)
  
 

Registracija yra būtina norint pirkti el. parduotuvėje
Registracijos forma


Techninė charakteristika:
Technologiškai pažangi 76-ių zonų belaidė GSM valdymo panelė. Tinka patalpų apsaugai, elektrinių prietaisų valdymui ir stebėsenai. Gaminys atitinka EN 50131-1 Grade 3 standartus. Pritaikyta namų ir verslo apsaugai ir kontrolei. Galima iki 76-ių zonų stebėsena ir 76-ių prietaisų kontrolė GSM kanalu, PSTN telefono linija, įdiegtas belaidis ryšys. Prietaise dedamos dvi SIM kortelės, tai užtikrina papildomą ESIM364 veikimo apsaugą. Sistema palaiko keturias sritis. Valdymo panelė sukurta atsižvelgiant į vartotojų ir profesionalų poreikius.

Sistemos pritaikymo sritys:

ESIM364 - tai aukštos kokybės patalpų apsaugos ir išmaniojo namo sistema. Sistema skirta durų, langų, judesio ir garso jutiklių stebėsenai bei ryšio su apsaugos pultu palaikymui. ESIM364 leidžia kontroliuoti būsto temperatūrą ir įvairius elektrinius prietaisus jūsų telefonu ir kitais prietaisais nuotoliniu būdu. Gaukite pranešimus apie elektros, vandens tiekimo sutrikimus, gaisrą ir kitus galimus pavojus.

Lengva naudoti:

Mobilioji aplikacija išmaniesiems iPhone ir Android telefonams leidžia stebėti ir lengvai valdyti ESIM364 vos vienu paspaudimu. Jūs taip pat galite gauti įspėjimus SMS žinute, valdyti sistemą siųsdami tekstinį pranešimą arba skambučiu. ,,Eldes Smart Security Server" pasirūpins visa kuo, sistemai galite patikėti atlikti jūsų iš anksto užprogramuotus nustatymus, juos stebėti mobiliuoju telefonu ar kita nuotolinio valdymo priemone.

Net kelios sritys ir kanalai:

Apsaugos sistema gali būti padalinta į keturias sritis. Kiekviena sritis veikia nepriklausomai viena nuo kitos, todėl viena apsaugos sistema galite saugoti net keturias skritingas teritorijas, jas stebėti ir kontroliuoti viena telefono linija arba GSM kanalu. Siekiant užtikrinti padidintą saugumą, sistemą galima prijungti prie dviejų skirtingų GSM kanalų ir PSTN linijos. Tinklo gedimo atveju galimi net 5 atsarginiai būdai siųsti duomenis į pultą.

Pritaikymas jūsų verslui:

ESIM364 įrenginys naudojamas įvairiose verslo sektoriaus srityse. Sistema tinkama diegti žaidimų automatų apsaugai, pardavimų skaičiavimui, nuotolinei prietaisų kontrolei (temperatūros, skysčių lygio parodymams, prietaiso gedimo signalui gauti). ESIM364 gali būti pritaikyta jūsų individualiems poreikiams, pavyzdžiui: pranešti tam tikrus duomenis apie skaičiavimus.

Papildomai galite prijungti 8 temperatūros jutiklius, todėl ESIM364 yra puikus pasirinkimas vėsinimo, šaldymo įrenginių stebėsenai. Gaukite duomenis tiesiai į savo telefoną, arba nustatykite automatinius pranešimus, kurie bus siunčiami į apsaugos pultą.

Prijungimas prie apsaugos pulto:


Eldes ESIM364 sistema palaiko Contact ID protokolą, veikiantį tarnybų stebėjimo pultuose. Prijungimas galimas GSM/GPRS tinklu arba PSTN telefono linija. Galima papildoma programinė įranga apsaugos pultui.





 
Greita prekių paieška

Įveskite prekės pavadinimą arba tikslų modelį:
 



Kontaktai

Mob. tel.:  +370 600 66120
                +370 679 59109

El. paštas: info@sistemosapsaugai.lt
Darbo laikas: 08:00 - 17:00
Pietų pertrauka: 12:00 - 13:00

Kilo klausimų? Klauskite

Viršuje įveskite savo el. pašto adresą arba telefono numerį ir saugos kodą: 8237. Apatiniame laukelyje klausimą ar pastabą.
Plačiau susipažinkite su mūsų privatumo politika.