Elektroninė parduotuvė

Viso prekių krepšelyje: 0 Pristatymo išlaidos: 0 € Bendra prekių suma: 0 € Patvirtinti užsakymą / Atšaukti


- Akcijos (7)
- Komplektai
- Naujos prekės
 
- Apsauginė signalizacija
- Priešgaisrinės sistemos
- Vaizdo stebėjimo sistemos
- Telefonspynės
- Įeigos kontrolės sistemos
- Kompiuteriniai tinklai


ESIM 264, GSM centralė
Kaina:  115 €
Prekė įdėta:  2013.03.19
Gamintojas:  (eldes)
Peržiūrėta:  1802 kartus (-ų)
  
 

Registracija yra būtina norint pirkti el. parduotuvėje
Registracijos forma


Techninė charakteristika:
Tai šešių zonų, išplečiamų iki 44-ies, valdymo panelė, kurią sudaro GSM signalizacija ir išmanioji prietaisų valdymo, stebėsenos sistema. Gaminys atitinka EN 50131-1 Grade 2 standartus. ESIM264 pritaikytas namų apsaugai ir jūsų nedidelio verslo apsaugai. Galima iki 44-ių zonų stebėsena ir prietaisų kontrolė. Pagrindinis šios GSM sistemos privalumas - tai galimybė iš karto sužinoti, kas vyksta jūsų name, bute, vasarnamyje ir kitoje vietoje, kai esate kitame mieste ar šalyje. ESIM264 leidžia valdyti prietaisus siunčiant SMS žinutę, gauti įspėjimus apie suveikimą. Sistema palaiko dvi sritis.

Įvairios panaudojimo sritys:

ESIM264 - tai apsaugos ir išmaniojo namo sistema viename įtaise. Prietaiso pagalba galite stebėti duris, langus, gauti signalus apie judesį ir įspėjimus apie galimą įsilaužimą. ESIM264 leidžia kontroliuoti namų temperatūrą ir įvairius elektrinius prietaisus jūsų telefonu ar kitu prietaisu per atstumą. Sistema praneša apie elektros, vandens tiekimo sutrikimus, gaisro ir kitus pavojus.

Lengvai valdoma sistema jūsų pasirinktu būdu:

ESIM264 valdomas nemokamu skambučiu arba SMS žinutėmis. Sėkmingai įjungus ar išjungus apsaugą/aliarmą, sistema SMS žinute atsiųs patvirtinimą vartotojui. ESIM264 sistemai galite patikėti atlikti jūsų iš anksto užprogramuotus nustatymus, juos stebėti mobiliuoju telefonu ar kita nuotolinio valdymo priemone.

Didelis belaidžių priedų pasirinkimas:

Judesio, garso, temperatūros, gaisro, durų ir langų jutikliai, lauko ir vidaus sirenos, klaviatūros - visa tai ir dar daugiau gali būti suderinta su ESIM264 sistema. Belaidis dvipusio ryšio siųstuvas EWT1 leidžia prie ESIM264 sistemos prijungti iki 16 priedų, stebėti 44 zonas ir kontroliuoti 44 prietaisus.

Prijungimas prie apsaugos pulto ir stebėsena:

Eldes ESIM264 sistema palaiko Contact ID protokolą, veikiantį apsaugos tarnybų stebėjimo pultuose. ESIM264 palaiko duomenų perdavimą į ,,Kronos" programinę įrangą. Naudojant specialią mikroprogramą ir techninę įrangą, ESIM264 gali būti pritaikytas naftos, vandens ir kitų skysčių lygio stebėsenai įvairiose talpose.





 
Greita prekių paieška

Įveskite prekės pavadinimą arba tikslų modelį:
 



Kontaktai

Mob. tel.:  +370 600 66120
                +370 679 59109

El. paštas: info@sistemosapsaugai.lt
Darbo laikas: 08:00 - 17:00
Pietų pertrauka: 12:00 - 13:00

Kilo klausimų? Klauskite

Viršuje įveskite savo el. pašto adresą arba telefono numerį ir saugos kodą: 2196. Apatiniame laukelyje klausimą ar pastabą.
Plačiau susipažinkite su mūsų privatumo politika.